sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen

Moips !
Oltiin tänään Papun luona viettämässä pääsiäistä ja avaamassa grillikausi. Puuhaa riitti ja Aku olikin sit ihan poikki kun kotiin päästiin, joten ei iltalenkillekään lähetty. Tossa viime postauksessa mietiskelin, mahtaako Aku olla innoissaan tulevasta keväästä/kesästä, vaikka onkin niin talvenpoika, niin taitaa se kyllä nauttia kun saa olla tuolla pihalla lähes koko ajan. Vielä kun ton turkin sais lyhemmäksi niin olis vähän vilposampaakin, eli pitäis varmaan alkaa kattelemaan josko sais trimmiaikaa pojalle. Ite tällä viikolla leikkelin tosta silmien edestä sitä myssyä pois, kun tuntu olevan kokoajan tukka silmillä :-D mut nyt taas näkyy !
Niin ja tosiaan, Aku päätti eilen taas tehdä pikku visiitin naapurin puolelle. Isä siis otti sen mukaansa tonne etupihalle ja hetken päästä oliki koira kadonnu - mut ei onneks kovin kauas, se oli nähny taas naapurin kissan ja ajanu sen sit puuhun.... En kyl oikeen tykkää tosta et se lähtee löysäilemään ominpäin tonne, vaikka kyllähän se sit takasin tulee jos pyytää (+ jos on jotain annettavaa). Sen takia se sit oli tuolla Papullakin remmissä, kun ei siihen oikeen voinu luottaa että lähteekö se vai ei, vaikka olihan se hetkittäin tuollakin irti.
Mut joo, tässä nyt oikeen kunnon keväinen kuvapläjäys ! :-)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kuulumisia

Heippa ! :)
Ajattelin päivitellä taas vähän meiän kuulumisia. Ulkoilu Akun kanssa on alkanu nyt sujumaan jo paremmin ja arvatkaapa mitä, vihdoin se on alkanu näyttämään vähän merkkejä, että lopettais autojen jahtaamisen ! ;) Toki ihan vaiheessa ollaan vieläkin ton asian kanssa, mut pienetkin jutut tekee iloseksi. Eli ollaan otettu nyt vasta käyttöön tosi ankara kieltäminen, ollaan nimittäin kokeiltu ton kanssa ties mitä noiden autojen kanssa mut mikään ei tunnu tepsivän. Isä sit yhellä lenkillä oli tätä kokeillu ja Aku oli ihan hämillään ihmetelly et häh, eiks näin kuulukaan tehä. Tota saalisviettiä kun siltä tosiaan löytyy, niin kaikki liikkuva kiehtoo. Muutenkin ton kanssa on nykyään paljon mukavampi ulkoilla, kun joskus saadaan kokonainen lenkki tehtyä ilman vetoa. :) Edelleen tulee kuitenkin niitäkin hetkiä, jolloin korvat on jätetty kotiin...
Tuolla on ihanan keväinen ilma, pihaltakin tosi paljon sulanu noita lumia kun vertaa ton edellisen postauksen kuviin ! Ite ootan ihan innolla, että kesä tulee - Akusta en sitten oo niin varma, sillä tuntuu jo nyt olevan välillä aika kuuma kun tullaan lenkiltä.
Ja sitten kuten noista kuvista näkyy, siistittiin Akun tassut ekaa kertaa ite ! Jälki onkin vähän just sen näköstä, mut oon ite tosi tyytyväinen tohon tulokseen. Ehkä mä joku päivä viel osaan trimmata koko koiran, mut hiljaa hyvä tulee, ihan viel ei riitä uskallus siihen. Mut tuolla alempana siis kuvaa niistä tassuista.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket