sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Talvi tuli... ja meni

Heippa !
Tänne eteläänkin saatiin tosiaan viime- ja tällä viikolla lunta, mutta nyt se onkin lähes kaikki taas sulanut pois... toivottavasti sitten edes jouluksi saataisiin valkea maa. Käytiin eilen tervehtimässä Iinestä ja sieltä löytyikin Akulle yllätykseksi yksi pieni vipeltäjä lisää - Minni nimittäin ! Minni on tosi ihana pentu ja niiin pieni vielä. Aku oli taas enemmän kiinnostunut Iineksestä, mutta kävi se pentuakin nuuhkimassa välillä varovasti, sillä se oli kuitenkin vähän epäilyttävä otus :-D Hyvin ne kuitenkin näyttivät tulevan toimeen ja Aku osasi olla varovasti Minnin kanssa.

Tässä vähän ensilumi- kuvia (ja Akuhan oli tietenkin ihan intopiukeana lumesta!) ja sitten muutama kuva myös tuolta eiliseltä vierailulta :-)
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11

Niin ja en tiiä oonko ollenkaan maininnut, mutta Akun tassut on nyt parantuneet :-) Tarkkaa tietoa ei sitten ole, että johtuiko se siitä hiivalääkityksestä vai alkoiko dieetti vasta vaikuttaa, mutta jouluna aletaan sitten lisäilemään pala kerrallaan vanhoja ruokia takaisin, niin sehän selviää sitten. Toivottavasti poika ei kuitenkaan olisi allerginen millekään :-)