perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvää juhannusta!

Huhhuh, taas on vierähtänyt hirveesti aikaa viime päivityksestä... ja ylläriylläri täällä on taas tapahtunut hirveesti kaikennäköstä.

Äitienpäivän aikoihin Akulla venähti taas oikea takajalka/takaselkä, käytiin sitten näyttämässä uudestaan lääkärissä ja varmuuden vuoksi otettiin röntgenkuvat Akun jaloista ja alaselästä. Minkäänlaista nivelrikkoa sillä ei ole, eli tosi hyvä juttu! Saatiin taas kipulääkkeitä, niitä syötiin reilu viikon kuuri ja lepoa ja lyhyitä lenkkejä määrättiin kolmen viikon ajaksi. Toi kolme viikkoa tuli täyteen maanantaina ja nyt ollaan sitten ruvettu taas lenkkeilemään vähän pidempiä lenkkejä ja hyvin on taas mennyt :-)
Viikko sen jälkeen kun oltiin käyty näyttämässä Akun jalkaa lääkärissä olikin uus reissu taas edessä, tällä kertaa korvien takia. Hiivatulehdushan sieltä löytyi ja korvia on nyt hoidettu puhdistamalla ja korvatipoilla.
Että sellasta kipeilyä täällä taas, toivottavasti Aku pysyis nyt terveenä!

Muuten meillä on nyt sitten mennyt ihan hyvin. Aku on myös harjoitellut vähän metsästystaitoja ja se löysi toissapäivänä tosta meiän pihalta hiiren. Se oli kyllä jo kuollut ennestään, mutta ylpeenä Aku sitä kanteli ympäri pihaa. Hyi.

Mukavaa juhannusta kaikille, tässä vielä muutamat sekailaiset kuvat kuluneilta viikoilta. Noiden kuvien jälkeen ollaan kyllä jo keretty siistimään Akun kuono ja tassut, vois yrittää räpsiä vähän tuoreempia kuvia ja tulla sit lisäilemään tännekin :-)

akutintti
agugu
aku
akuu
akuuu