perjantai 19. elokuuta 2011

Autumn is coming !

Moikka pitkästä aikaa !
Kesä alkaa pikkuhiljaa olla ohi ja syksy tulee. Tää blogin kirjoittelu jäi vähän tossa kesän aikana, mut korjaan nyt asian :D Varotan jo etukäteen, että tähän on tulossa paljon kuvia ja tekstiä...

Arvatkaapa minkä jutun Aku on vihdoin tajunnut? Jalan noston ! Se ei ole ennen tätä kesää nostellut koipea, mutta nykyään jalka nousee komeasti aina kun käydään takapihalla pissillä. Lenkeillä ei vielä jakseta keskittyä merkkailuun, kun on paljon muutakin nähtävää... ajattelin jo, että se ei varmaan sitten ikinä tule nostamaan jalkaa, mutta yllättäen alkoikin sitten "harjoittelu".

Photobucket
Photobucket

Viime viikonloppuna käytiin eläinkaupassa ostamassa Akulle panta ja uudet valjaat sekä tietysti vähän herkkuja. Ensin ajateltiin puolikuristavaa pantaa, mutta päädyttiin kuitenkin näin ensin kiinteään pantaan. Kyllä toi kävely on vähän parantunut, kun ei se vetäminen tunnu pannan kanssa niin miellyttävältä.

Photobucket
Panta on siis Hurtan rasvanahkainen kiinteä panta. Ajateltiin hommata tohon vielä rasvanahkahihna, kun toi edellinen on jo vähän kulunut käytössä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
TopCanisin säädettävät valjaat

Sitten vähän vanhempaa asiaa, neljä viikkoa sitten käytiin Mirjamin ja Sisun sekä Katin ja Iineksen kanssa Konalan agilityhallilla. Aku ei oikein aluksi malttanut keskittyä ja tollasissa tilanteissa sen huomiota on hankala saada millään lelulla tai lempinameillakaan, kun olisi niin paljon muuta jännää ympärillä... mutta kyllä Akukin loppua kohden sitten vähän rauhoittui ja me päästiin ekaa kertaa Mirjamin avustuksella A-este (itseasiassa tää olikin ihan eka kerta kun sitä ikinä kokeiltiinkaan) ja Aku suostui vihdoin ja viimein menemään putkeen ! Sen jälkeen, kun se tajusi idean (Iines vähän näytti mallia), niin siitä juostiinkin sitten ihan innolla läpi :) Esteitäkin mentiin (silloin kun Akua huvitti..). Loppujen lopuksi jäi tosi kiva fiilis ja Aku oli ainakin poikki kun kotiin päästiin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Käytiin välillä ulkona juoksentelemassa kun muut treenasitvat sisällä.

Tänään sitten vihdoin päätin vähän ite trimmailla tota koiraa, josta puhuin jo tossa edellisessä postauksessa. Puolisentoista tuntia me vietettiin Akun kanssa kylppärissä ja tuloksena oli hirmuinen kasa karvaa. Ihan valmista ei edes vielä tullut, pientä siistimistä pitää tehdä ja hännän karvoja en kerennyt leikellä vielä ollenkaan... mut laittelen kuvia tuloksesta vasta kun on valmista :)

Photobucket
Photobucket

Hyvää alkusyksyä kaikille !

4 kommenttia:

  1. Kivaa, uusia kuvia! Voi, Akulla on yhtä pölö ilme kuin emollansa tuossa Top Canis valjas-kuvassa! :o) Ja on kovasti emonsa näköinen myös tuossa alimmaisessa kuvassa! Helmi taasen on perinyt piirteet isukilta, joten on hauskaa että ainakin yksi pojista on saanut Hertan piirteitä!

    Akun agilityyn tutustumiset kuullostaa ihan yhtä vauhdikkaalta kun Helminkin, keskittymisessä on vielä jumpattavaa meilläkin!

    VastaaPoista
  2. Tiina, oon kans katellu et Akussa on aika paljon samaa näköä kuin Hertassa :-) Ja joo, meilläkin tosiaan treenattavaa keskittymisessä riittää ! Mut eiköhän toi tosta pikkuhiljaa ala rauhoittua kun ikää tulee lisää (tai sitten ei... :D)

    VastaaPoista
  3. Ihana, Tinistä on tullu mies kun koipea nostaa ;) Hienostihan se meni loppujen lopuks siellä agissa! Jokainenhan aloittaa sen homman alusta :D
    Niitä kuvia olis kiva saada, täytyy joskus tulla tikulla hakee...

    VastaaPoista
  4. Kati, haha jeps :D voisin ehkä myös lähetellä muutamia kuvia, jos joskus jaksais pienennellä... noista agi kuvista ei nimittäin kovin moni onnistunu ku tuolla oli niin heikko toi valaistus :D

    VastaaPoista