sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kuulumisia!

Huhhuh ja moi pitkästä aikaa! Eka päivitys tän vuoden puolella, päässyt hieman unohtumaan tän blogin päivitys kun tossa oli viimeset koulujutut ja kirjotukset hoidettavana. Nyt ne on kuitenkin ohi ja voisin yrittää ryhdistäytyä tän blogin suhteen :-) Meille kuuluu hyvää, Akulla on kaikki hyvin ja ollaan pysytty myös terveinä! Rokotukset käytiin alkuvuodesta päivittämässä ja trimmattiin Aku myös ensimmäistä kertaa kokonaan itse. Aika monena eri päivänä sitä sai leikellä kunnes lopputulos miellytti silmää! Nyt on kuitenkin komea poika ja huomenna olisi sitten pesupäivä.
Ulkoilu sujuu koko ajan paremmin ja selkeästi tuo ikä on myös rauhoittanut. Aku on kuitenkin edelleen todella energinen ja lenkeilläkin kuulee usein vastaantulijoilta kuinka ihanan vilkas ja komea koira se on.

aku
aku2

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oi, kun kiva että olet palannut kauniine kuvinesi!

  VastaaPoista
 2. Ihana Aku! Alemmasta kuvasta kyllä näkyy, että emonsa piireet on perinyt, niiiiin paljon Herttaa! Tuossa ekassa kuvassa nään jopa hitusen Helmi-siskoa, mitä ennen en ole huomannut.

  Helmillä ei vauhti ole liiemmin hidastunut, saa nähdä rauhoittaako tuleva äitiys Helmiä yhtään. Aku voi kohta alkaa valmistautua enouteen. ;o)

  Energisiä kevätpäiviä Akulle! Toivottavat Hertta, Helmi ja Tiina sekä muu poppoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä hienot piirteet poika perinyt ;-) Ja ohhoh, onnittelut Helmille! :-) kyllä aika rientää...

   Kiitos samoin! :-)

   Poista