sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Jouluaatto !

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Moips !
Tässäpä siis kuvapläjäys jouluaatolta. Kuvistakin ehkä näkee, että tekemistä taas kerran riitti. Uni kyllä maistui pojalle illalla tosi hyvin ja normaalisti melko kehnosti sujuvat automatkatkin taittuivat illalla huomattavasti paremmin ja Aku jopa nukahti autoon ! Tänäänkin automatkat sujuivat jo paljon paremmin kun poika on päässyt useammin autoilemaan, ehkä sitä voisi vähän treenailla tässä loman aikana kun näinkin lyhyessä ajassa jo kehitystä huomattu. Fiksu poika se on pohjimmiltaan, mutta välillä kovin jääräpäinen...
Akun aatto alkoi ihan normaalisti aamulenkillä, se sujui extrahyvin kun ulkona ei oikeastaan siihen aikaan ollut liikkeellä ketään muuta. Yhden aikoihin sitten mentiinkin Hyrylään Papun luo ja siellä Akua jo odottelikin Iines-villis ja hauskaa siis riitti. Joulupukki olikin sitten ihan kummallinen ilmestys. Ensin Aku meni hieman varoen katsomaan, että mikäs ukko tämä on, mutta Iineksen aloittaessa haukkumisen oli se sitten Akunkin yhdyttävä tähän. Pienen tutkailun jälkeen ja pukin vierailun ollessa loppupuolella oli joulupukki Akunkin mielestä ihan ok tyyppi ja se meni tervehtimäänkin pukkia tuttavalliseen tapaan kättä nuollen :-)
Ja olihan se pukki siinäkin mielessä ihan mukava ukko, kun se toi lahjojakin ! Kaikenlaisia herkkuja kasapäin, kyllä oli Aku ollut tosi kilttinä. Hyrylän vierailun jälkeen mentiin vielä käymään Oulunkylässä Fammun ja Faffan luona. Siinä vaiheessa Aku oli jo aika väsynyt eikä jaksanut oikeen sanoa kissaakaan, vaan lepäili vähän.
Kotiin päästyään Aku oli sitten tosiaan niin väsynyt että kävi suoraan nukkumaan.

Tässä vielä yksi Katin ottama jouluinen poseerauskuva kaveruksista

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti