lauantai 12. maaliskuuta 2011

Tassuongelmia

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Moikka ! :)
Lumet alkaa sulaa ja kevät tulee, vihdoin ! Akun kanssa on mennyt ihan tavallisesti tässä nämä pari viikkoa. Torstaina isä kävi Akun kanssa Katin luona moikkaamassa Iines-villistä ja se oli taas yhtä riekkumista koko aika. Trimmeri unohtui ottaa lainaan, joten Akulla on taas toi naama aikalailla karvan peitossa, pitäis sitä vähän siistiä.
Torstai iltana olin sitten lähdössä Akun kanssa ulos, kun huomasin sen kävelevän tosi oudosti. Se käveli ihmeellisellä mutkalla ja hyvin vaivalloisen näköisesti. Ei päästy kuin kujalle asti, kunnes nappasin koiran syliin ja mentiin takaisin sisälle. Huomattiin, että Aku aristi oikeeta takatassua. Seurailtiin tilannetta perjantaina, jolloin oli vielä aamulla pientä aristusta havaittavissa. Isä jäi varmuudeksi kotiin Akun kanssa ja huomasi sitten, että se järsii sitä jalkaa. Oltiin kyllä torstai iltana tsekattu tassut läpi, ettei vaan ole mitään haavoja, mutta isä sitten katsoi uudelleen ja tassu oli ihan punainen. Ollaan nyt pesty Akun jalkoja tollasella tulehdukseen auttavalla huuhteluaineella ja heti on näkynyt parannusta. Ei onnu jalkaa enää yhtään ja on muutenkin oma pirteä itsensä taas ! :) Eli ei onneksi mitään sen kummempaa ollut, ehdin jo säikähtää että on jostain vakavemmasta kyse, huh.

Niin ja tosiaan, hankittiin sitten mulle oma järkkäri :) Canon EOS 60D siis kyseessä ja siihen pari objektiivia, oon tosi tyytyväinen nyt ! Tossa ylhäällä siis muutama sillä otettu räpsy.

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää tää Akun blogi! Eipä ole pitkään aikaan tullu luettua.. ja aivan IHANIA otoksia oot Akusta saanut, tosi hyviä kuvia!
    (Iines aina lähtee karkuun kun kaivan kameran esiin;) Täytyisi ryhdistäytyä ja saada Iineksellekin blogi aikaiseksi..
    Toivotaan että tassu paranee pian :) Iineksellä kesti viikon kun se sai nirhauman tassuunsa ilmeisesti agi-kentällä.. Inkulta terkkuja :D

    VastaaPoista
  2. Kati, kiitos :D jepjep, Inkullekin vaan blogi pystyyn ! Ja jeps, kyllä toi tassu jo parempaan päin on, ainoastaan ulkona aluksi vähän aristelee mut kyl kai se siitä :) Akultakin terkkuja sinne.

    VastaaPoista