torstai 31. maaliskuuta 2011

Lentävä koira

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tässä taas muutamia kuvia mitä on tullu räpsittyä :-) Kuten noista voi huomata, niin oon nyt yrittänyt vähän harjotella liikkuvan kohteen kuvaamista ja parempaan suuntaan ollaan menossa. Meille ei tosiaan mitään sen kummempia kuulu, ihan tavallisia päiviä ollaan vietelty. Kati lähetti viime viikolla sähköpostiin linkkiä villisten ratajuoksuista, vois olla aika sopivaa puuhaa meiän Akulle, kun sillä tota vauhtia tuntuu riittävän ;-) Täytyy katella sitä nyt, et josko uskallettais mennä kokeilemaan !

Kivaa kevättä kaikille !

4 kommenttia:

  1. Ihana vauhdikas Aku!
    Olet saanut hyvin kuvattua erittäin liikkuvaa koiraa,

    terveiset Vappu ja Mirjam

    VastaaPoista
  2. Helmi lähtee kesäkuussa kokeilemaan noita ratajuoksuharjoituksia. Saalisviettiä riittää ja josko sitä saisi radalla turvallisesti purkaa. Ehkäpä näemme siellä, jos tekin tulette! :o)

    VastaaPoista
  3. Vappu ja Mirjam, kiiitos! :-)

    Tiina, jep Akullakin tota saalisviettiä tosiaan riittää... ja joo pitää vielä puhua nyt porukoiden kanssa et josko tultais kans, olis kyl varmaan kivaa puuhaa :-) + Aku pääsis näkemään Helmi-siskoakin pitkästä aikaa :-)

    VastaaPoista
  4. Ompas sulla ihana blogi ja tosi kauniita kuvia! voitasko tehdä silleen että lukisit mun blogia ja mä sun?:) --> http://jellonat.blogspot.fi/

    ja oiskos sellanen mahollista että voisin tehdä sulle bannerin?
    - voitkos vastailla minun blogiini kommentilla:)

    VastaaPoista