perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kuulumisia

Heippa ! :)
Ajattelin päivitellä taas vähän meiän kuulumisia. Ulkoilu Akun kanssa on alkanu nyt sujumaan jo paremmin ja arvatkaapa mitä, vihdoin se on alkanu näyttämään vähän merkkejä, että lopettais autojen jahtaamisen ! ;) Toki ihan vaiheessa ollaan vieläkin ton asian kanssa, mut pienetkin jutut tekee iloseksi. Eli ollaan otettu nyt vasta käyttöön tosi ankara kieltäminen, ollaan nimittäin kokeiltu ton kanssa ties mitä noiden autojen kanssa mut mikään ei tunnu tepsivän. Isä sit yhellä lenkillä oli tätä kokeillu ja Aku oli ihan hämillään ihmetelly et häh, eiks näin kuulukaan tehä. Tota saalisviettiä kun siltä tosiaan löytyy, niin kaikki liikkuva kiehtoo. Muutenkin ton kanssa on nykyään paljon mukavampi ulkoilla, kun joskus saadaan kokonainen lenkki tehtyä ilman vetoa. :) Edelleen tulee kuitenkin niitäkin hetkiä, jolloin korvat on jätetty kotiin...
Tuolla on ihanan keväinen ilma, pihaltakin tosi paljon sulanu noita lumia kun vertaa ton edellisen postauksen kuviin ! Ite ootan ihan innolla, että kesä tulee - Akusta en sitten oo niin varma, sillä tuntuu jo nyt olevan välillä aika kuuma kun tullaan lenkiltä.
Ja sitten kuten noista kuvista näkyy, siistittiin Akun tassut ekaa kertaa ite ! Jälki onkin vähän just sen näköstä, mut oon ite tosi tyytyväinen tohon tulokseen. Ehkä mä joku päivä viel osaan trimmata koko koiran, mut hiljaa hyvä tulee, ihan viel ei riitä uskallus siihen. Mut tuolla alempana siis kuvaa niistä tassuista.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

4 kommenttia:

  1. Ihana nenän lipaisu kuva!

    Helmi malttaa jo toisinaan jättää autot täysin rauhaan, tyytyy vain katselemaan ja heiluttamaan häntäänsä. Mutta tämä vain, jos ei ole pahin kohellus päällä. Silloin auttaa vain kova sana - jos sekään.

    Ja älä huoli, tassut ovat hankalat. Täytyy tunnustaa etten minäkään ole harjoittelusta huolimatta koskaan saanut niitä niin siistiksi kuten esim. Mirjam. :O)

    Aurinkoisia terkkuja emolta ja siskolta Akulle, Helmi lähtee nyt tokotunnille häiriköimään! :oP

    VastaaPoista
  2. Tiina, hyvä et Helmi on sentään tajunnu että ne autot voi jättää ihan kokonaan rauhaan :-D mut ehkä tää meiänkin höseltäjä vielä tässä joku päivä... ja joo noi tassut on hirmu hankalat, en tajuu miten niistä voi saada niin siistit kuin Mirjam tekee :-) ehkä noista ens kerralla tulee jo vähän paremmat, mut toi on ihan hyvä et sai suurimman osan karvoista pois... :-)

    Aku lähettää kans paljon terkkuja mammalle ja siskolle :-)

    VastaaPoista
  3. Aku onkin vissiin aina ollut "automiehiä" :o)
    Meillä on työn alla polkupyörien ja rullaluistelijoiden jahtaamisen lopettaminen, siinä onkin hommaa... Kyllä ne pyöräilijät aika hyvin saavat ohi mennä mutta kun tuo höpsö ei tajua että itseään siinä satuttaa jos pyörän eteen menee!
    Kivasti nuo tassut leikattu, ihania kuvia taas :)

    VastaaPoista
  4. Kati, jep :-D Meilläkin tykätään yllätysyllätys jahdata pyöriä ja rullaluistelijoitakin, mutta äsken aamulenkillä päästiin pyöräilijän ohi ilman hyökkimistä ! :-) toivo elää... ja kiitos :-)

    VastaaPoista