tiistai 3. tammikuuta 2012

Akun joulu

Moips !
Oli kyllä tarkoituksena tulla jo aiemmin päivittelemään tänne, että miten se Akun joulu sujui, mutta tässä on nyt ollut niin paljon kaikenlaista muutakin hommaa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? :-D Joulu oli Akulle siinä mielessä erikoinen päivä, että sen eliminaatiodieetti tuli päätökseensä eli ruokalajeja sai sit alkaa lisäillä yksi kerrallaan takaisin. No, aloitettiin siis Akun suurimmasta herkusta - juustosta. Juustoa Aku saa kuitenkin vain erikoistapauksissa, eli auton ohitus tilanteissa. Katsellaan josko tällä taktiikalla päästäisiin vihdoin kokonaan yli tästä ikuisuusongelmasta. Muutama päivä sitten Aku sai myös kanaa ja kyllä maistui !
Jouluaattona tosiaan käytiin Hyrylässä Papun luona, missä olivat myös Iines ja Minni. Kauaa ei ehditty leikkimään kun sitten jo joulupukki tuli ja pukki saikin kyllä oikein kunnon tervetulohaukut ! Myöhemmin sitten suunnattiin vielä toisten isovanhempien luokse.
Aku oli myös ollut niin kiltti poika, että joulupukki oli muistanut häntäkin muutamalla herkulla. Aku sai siis peurankorvia ja ankanfileitä.

akujoulu2
akujoulu
joulu

Uusi vuosi meni Akulta myös oikein mallikaasti, se ei pelkää yhtään raketteja ja ihasteli niitä vain ikkunasta. Nyt sitten uusi vuosi ja uudet kujeet,

Hyvää Uutta Vuotta 2012 kaikille !

4 kommenttia:

  1. terveiset Akulle Notkotieltä, kyllä on kaunis poika! Kauniita kuvia osaatte ottaa!

    Meillä on vähän niinkuin Akun punainen kaksoisveli, hyvin saman oloinen Iineksen poika.

    VastaaPoista
  2. Vappu, voi kiitos! :-) hehe, täälläkin on vähän kateltu, että se Hessu vaikuttaa aikalailla Akun oloiselta ;) harmi kun nyt ei oikein voi toista koiraa ottaa...

    VastaaPoista
  3. Hyvä että Aku pääsee taas herkuttelemaan :D

    VastaaPoista
  4. Kati, jep ;) niin pitkään joutui olemaan ilman... ja ainakaan ei ole vielä alkanu tassut kutiamaan, eli ei viittais allergiaankaan :) musta tuntuu että se koko show johtu sit vaan loppujenlopuks siitä hiivasta... ainakin toivotaan näin!

    VastaaPoista