torstai 19. tammikuuta 2012

Snow, snow and snow

Moikka !

Täällä on satanut lunta koko päivän ja lisää vaan tulee. Aku tykkää ! Lenkillä piti möyriä kaikista syvimpien kinosten läpi - ja mun oli tietenkin seurattava perästä :-D Siellä me sitte kahlailtiin polvia myöten lumessa, mutta ainakin Akulla oli hauskaa. Ei mulla oikeastaan ole sen kummemmin mitään kerrottavaa, halusin vain tulla lisäilemään nämä parisen viikkoa sitten tossa pihalla otetut kuvat, tai tässä on vain ihan pieni osa niistä, mitä nyt jaksoin muokata.
Tarkoituksena olisi tässä joku päivä vähän siistiä kuonoa ja tassuja, katotaan milloin saadaan aikaseksi :-)

091 081
091 174
091 089
091 116
091 142
091 169
091 171

4 kommenttia:

  1. Ihana talviturri-kuono :D Meillä Iines ja Minni nauttii kans lumesta ihan älyttömästi! Minni vaan on niin pieni että hukkuu äkkiä tonne hankeen ja kun sinne umpihankeen on niin kiva mennä ;) Pikkuinen on kyllä NIIN mainio että vaiks muuten on sellainen duracell-pupu niin kun otan ulkoiluhaalarin esiin niin rauhoittuu ja antaa tod hienosti pukea päälle, ei mitään ongelmaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ookaan enään tuota turrinaamaa ;) ajeltiin tossa yks päivä sitä vähän lyhemmäksi, vielä olis työnalla tassut, hännäntyvi ym.
      Ja voi että, ihana Minni! Pitäis nähä taas jossain välissä, Minni on varmaan kasvanu taas viime näkemästä :)

      Poista
  2. Aku poseeraa kyllä niin hienosti, Kitty yleensä kääntää selän kameralle ja kuvaa siinä nyt sitten... ;) Lumessa kahlailu on kyllä ihan parasta meidänkin tyttöjen mielestä. Onkos tassut pysyneet kunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Akukin harrastaa kyllä joskus tota selän kääntämistä kameralle, mutta kyllä niitä hyviäkin räpsyjä joskus sitten tulee :D Joo ja tassut ovat pysyneet nyt hyvässä kunnossa ja mitään ongelmia ei ole enää ollut, onneksi :) kyllähän tossa koko syksy painittiinkin sen ongelman kanssa...

      Poista