keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Päivittelyä !

Moikkamoikka piiiiiiiiitkästä aikaa ! Huh, on niin monta kertaa pitänyt tulla kirjoittelemaan tänne mut ei oo vaan saanu aikaseks. Nyt kyllä oli pakko ryhdistäytyä, kun viime postauksesta on noin hirveen pitkä aika.

Kirjoitettavaakin olis itseasiassa ollut, koska täälläpäin on taas tapahtunut kaikenlaista. Voisin alottaa vaikka kertomalla yhestä ikävästä jutusta, joka sattu tossa helmikuun lopulla. Tultiin Akun kanssa normaalisti lenkiltä sisälle ja hetken päästä huomasin ettei kaikki ole ihan kunnossa. Aku ei pystynyt käymään makaamaan, se vain istui tai seisoi paikoillaan ja läähätti vähän, eikä oikeen mielellään ees liikkunut mihinkään. Yrittäessään käydä maahan se vingahteli kivusta (ja Aku ei muuten pienestä vingahtele, se vinkuu vain jos sitä oikeasti sattuu) ja jouduin asettamaan sen maahan kyljelleen makaamaan, koska se ei itse päässyt. Seurailtiin tilannetta vielä sen illan ajan, mutta heti aamulla varattiin aika lääkäriin kun Akun tila ei muuttunut yhtään paremmaksi. Epäilin, että kipuilu johtui oikeasta takajalasta, koska sitä se tuntui aristavan, mutta ehdimme myös jo pohtia olisiko sillä mahassa joku tukos.
Lääkärissä sitten selvisi, että kyseessä oli oikean takajalan/alaselän venähdys/revähdys, niinkuin oltiin itse jo arveltu Todennäköisesti siis lenkin aikana Aku oli jotenkin onnistunut venäyttämään jalkansa. Lääkäristä lähti sitten mukaan kipulääkkeitä ja niitä syötiin noin viikon verran ja sen jälkeen Aku olikin jo kunnossa ja täysin oma itsensä :-) Onneksi ei ollut mitään vakavampaa ja tuli kuntoon pienellä levolla ! Oli hirveää nähdä Aku niin huonona, se ei ole koskaan ollut noin kipeä ja siitä näki tosi selvästi, että siihen sattui.

Sitten selvis myös, että Aku on ilmeisesti allerginen naudanlihalle. Se söi pitkästä aikaa vähän naudanlihaa pari viikkoa sitten ja heti sen jälkeen alkoi sitten tassuongelmat... no ne saatiin onneksi hoidettua nopeasti pois ja nyt ei vaan sitten voi sitä nautaa Akulle antaa.

Ja nyt on kipeilyt saatu hoidettua pois ja meillä on mennyt ihan hyvin :-) Laitan tähän nyt muutaman about kuukauden vanhan kuvan, ei oo oikeen kuvailemaankaan kerennyt nyt kun on niin kiirettä koulun ja autokoulun kanssa, että kaikki aika tuppaa menemään niissä... vois yrittää ryhdistäytyä sitten kun saa ton koeviikon pois alta !

tini2
tini
tini3
tini5
akutintti

Ihanaa kevättä kaikille ! :-)

2 kommenttia:

  1. Kiva että oot laittanu pitkästä aikaa Akusta kuvia :D
    Minäkin sain aikaiseksi ja jopa kaksi postausta saman päivän aikana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe jeps :D ja pitääpä käydä tsekkailemassa !

      Poista